Sākums Ķirbji
Raibais burbulis
Kabač-patisoni.                                                
Dekoratīvi, ļoti skaisti.
Lietojami svaigi, pildīti cepšanai.
Mīkstums – ar svaigi lobītu riekstu kodolu garšu.
Krāsa – zaļi balti strīpaina, zaļi dzeltena.

 

Publikācijas

Tuvojas laiks, kad visi stādīt un audzēt gribētāji sāk pārcilāt sēklu paciņas, pārdomājot ko audzēt. Ir izvērtētas un nogaršotas jaunās ķirbju šķirnes, to pagājušā sezonā bijis ne mazums. „Mazdārziņā” tās guvušas atspoguļojumu novembra un decembra numurā. Par garšas īpašībām un tām šķirnēm, kas paslīdējušas garām nepamanītas, šajā rakstā.

Lasīt tālāk...

Sākums Ķirbji

Powered by Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, dba. Valid XHTML and CSS.