Sākums Ķirbji
Raibais burbulis
Kabač-patisoni.                                                
Dekoratīvi, ļoti skaisti.
Lietojami svaigi, pildīti cepšanai.
Mīkstums – ar svaigi lobītu riekstu kodolu garšu.
Krāsa – zaļi balti strīpaina, zaļi dzeltena.

 

Publikācijas

Apaļi, ovāli, iegareni, ar cepuri galvā pie akmeņu krāvuma zālienā gozējas pussimts dažādu šķirņu ķirbju. Arī krāsu toņi visdažādākie – dzelteni, gaišāki un tumšāki zaļi, oranži, sarkanīgi. Mūsu ciemošanās reizē Dundagas Amaļos saimniece Edīte Seipule bija paspējusi novākt apmēram pusi no šīs vasaras audzējuma.

Read more...

Sākums Ķirbji

Powered by Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, dba. Valid XHTML and CSS.